member of

Άγρια κόντρα Χατζηνικολάου – Ντινόπουλου!

Άγρια κόντρα Χατζηνικολάου – Ντινόπουλου, μετά την άνευ όρων στήριξη του δεύτερου σε Μεϊμαράκη

Άγριος καυγάς έγινε στον αέρα του Real FM μεταξύ του Νίκου Χατζηνικολάου και του Αργύρη Ντινόπουλου, που παρότι πρώην δημοσιογράφος κι ο ίδιος, είχε σπεύσεινα ψέξει τον πάλαι ποτέ συνάδελφό του επειδή δημοσίευσε χωρίς διασταύρωση, όπως ισχυρίστηκε, δικαστικό έγγραφο(!). Πρόκειται για έγγραφο που αφορά στην υπόθεση ξεπλύματος βρώμικου χρήματος και στο οποίο αναφέρονται τα ονόματα επιχειρηματιών και πολιτικών, μεταξύ των οποίων και του προέδρου της Βουλής κ. Μεϊμαράκη.

Στα πρώτα λεπτά της εκπομπής του, ο γνωστός δημοσιογράφος εμφανίστηκε σφόδρα ενοχλημένος από την αντιμετώπιση των Βουλευτών κ.κ. Νάκου και Ντινόπουλου της αποκάλυψη της Real News σχετικά με την εν λόγω υπόθεση. Ο κ. Χατζηνικολάου, μάλιστα, ζήτησε από όποιον από τους δύο πολιτικούς θέλει να παρέμβει στην εκπομπή του για να τα πουν ζωντανά στον αέρα. Μετά από λίγο ο Αργύρης Ντινόπουλος παρενέβη στη ραδιοφωνική εκπομπή του κ. Χατζηνικολάου. Από την αρχή της συζήτησης επικράτησαν υψηλοί τόνοι, η δε συνέχεια της θύμιζε από «σκληρό ροκ» μέχρι «άγρια Δύση»!

Μερικές από τις ατάκες των «εχθροπραξιών» μεταξύ των Χατζηνικολάου και Ντινόπουλο περιγράφονται παρακάτω:

Ντινόπουλος: «Δεν κατάλαβα κύριε Χατζηνικολάου. Αν κάποιος πολίτης δηλαδή πάει και κάνει μια καταγγελία ότι “ο κ. Χατζηνικολάου είναι κλέφτης”, μπορώ μετά εγώ να πάρω την καταγγελία και να τη δημοσιεύσω;».

Χατζηνικολάου: «Δεν είναι το ίδιο κύριε. Εδώ η καταγγελία έγινε από μέτοχο της εταιρείας, όχι από κάποιον άσχετο! Και αφορά πολιτικά πρόσωπα, πρώην υπουργούς. Σε κάθε χώρα του κόσμου θα διερευνάτο. Δεν είναι δεοντολογικό αυτό που λέτε».

Ντινόπουλος: «Ε, δεν θα κάνετε εσείς μαθήματα για δεοντολογία…»

Χατζηνικολάου: «Έχετε να μου προσάψετε κάτι; Δεν καταλάβα; Έχετε; …Δεν περίμενα κάτι παραπάνω. Κρίμα, γιατί είστε δημοσιογράφος αλλά μάλλον προτιμήσατε να είστε κομματικό στέλεχος και βουλευτής».

Ντινόπουλος: «Εσύ είσαι δημοσιογράφος-επιχειρηματίας. Δεν σε έχω δει ποτέ στο δρόμο»

Χατζηνικολάου: «Είμαι στο δρόμο 30 χρόνια κύριε. Τόσος πανικός ώστε να βγαίνετε να μου κάνετε προσωπική επίθεση; Τα ίδια είχαν συμβεί από τους άλλους όταν αποκαλύψαμε την υπόθεση Τσοχατζόπουλου. Είστε θλιβερός, δε θα μιλήσω άλλο μαζί σας».

Ντινόπουλος: «Μάλλον το αντίθετο συμβαίνει».

Με τον Α. Ντινόπουλο εκτός αέρα, ο Ν. Χατζηνικολάου κατέληξε: «Ντροπή σου ολίγιστε… Άλλος ένας είναι που με έχει πει επιχειρηματία δημοσιογράφο. Ο Άκης Τσοχατζόπουλος»!