member of

Έρευνα | Τελικά μετράει το… μέγεθος;

Είναι ένα αιώνιο ερώτημα που όσες έρευνες και να γίνουν πάντα η απορία μένει! Μία καινούρια έρευνα στην οποία συμμετείχαν 323 γυναίκες και δημοσιεύτηκε στο «The Journal of Sexual Medicine» διαπιστώθηκε πως το μέγεθος του ανδρικού οργάνου είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τον τύπο του γυναικείου οργασμού και ως εκ τούτου για κάποιες γυναίκες έχει σημασία.

Για να γίνουμε πιο σαφείς 160 από τις γυναίκες της έρευνας απάντησαν πως είχαν αρκετούς συντρόφους έτσι μπορούν να έχουν μέτρο σύγκρισης όσον αφορά στο μέγεθος. 33,8% εξ αυτών δήλωσε πως προτιμά ένα μακρύ πέος (15.5 cm) παρά ένα μέσου όρου (14.9 cm), το 60% είπε πως το μέγεθος δεν έχει σημασία και το μόλις 6,3% απάντησε ότι απολαμβάνουν το σεξ καλύτερα με ένα μικρότερο πέος. 

Όσον αφορά στα πιο πάνω αποτελέσματα διαπιστώθηκε πως οι γυναίκες που απάντησαν πως προτιμούν το μεγαλύτερο ανδρικό μόριο είναι εκείνες που έχουν κολπικό οργασμό καθώς έχει την ικανότητα να διεγείρει ολόκληρο το μήκος του κόλπου.

Τελικά το μέγεθος μετράει μόνο σε συγκεκριμένες γυναίκες και για κάποια ίσως ένα πέος να μην είναι ικανοποιητικό ως προς τις δικές της ανάγκες όμως για κάποια άλλη να είναι το ιδανικό! Τυχερά είναι αυτά!