member of

Αιφνιδιαστική παραίτηση αγγλίδας Βουλευτού συζύγου μάνατζερ καλλιτεχνών

Η Βουλευτίνα των Άγγλων Συντηρητικών Λουίζ Μενς, σύζυγος του γνωστού μάνατζερ καλλιτεχνών, μεταξύ άλλων και των Red Hot Chili Peppers και Metallica, Πήτερ Μενς, παραιτήθηκε από τη θέση της στο Βρετανικό Κοινοβούλιο, λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων του άντρα της στη Νέα Υόρκη. Υποχρεώσεις που την κρατούν περισσότερο στην αμερικανική πόλη και της αφαιρούν πολύτιμο χρόνο παρουσίας από την επαρχία που έχει εκλεγεί εκπρόσωπος των συμπολιτών της, Κόρμπυ και Ανατολικό Νορθάμπτονσάιρ.

Η Βουλευτής, που είχε αρχικά γίνει γνωστή ως πετυχημένη συγγραφέας με το πατρικό της όνομα Μπάγκσαου, εξελέγη το 2010 και έπαιξε σημαντικό ρόλο στις ανακρίσεις του σκανδάλου που αφορούσε στον μεγιστάνα των επιχειρήσεων και του Τύπου Ρούπερτ Μέρντοχ και τις υποκλοπές για λογαριασμό των ΜΜΕ που ελέγχει. Μάλιστα, η ίδια πρόσφατα απέδιδε αποκαλύψεις που αφορούσαν στη χρήση ναρκωτικών, που πράγματι έκανε σε νεαρότερη ηλικία, σε αυτήν ακριβώς την υπόθεση, αν και υποβάθμισε το βάρος των δημοσιευμάτων, μιλώντας απλά για… πιθανά ελάχιστα περιστατικά προσωπικής νεανικής της αφέλειας.

«Προσπαθήσαμε να βρούμε έναν τρόπο επίλυσης του θέματος με το γραφείο του πρωθυπουργού, αλλά όπως έχουν τώρα τα πράγματα δεν μπορώ να περνώ όσο χρόνο χρειάζεται με την οικογένειά μου. Λατρεύω το Κόρμπυ και το Ανατολικό Νορθάμπτονσάιρ, αλλά η οικογένειά μου έρχεται πρώτη… Κάθε οικογένεια είναι διαφορετική και μια άλλη μητέρα μπορεί να αισθάνεται ότι θα διαχειριζόταν διαφορετικά τα πράγματα», δήλωσε η 41χρονη πολιτικός. Στην επιστολή της, δε, στον Πρωθυπουργό Κάμερον ανέφερε: «Όπως γνωρίζετε, όλο αυτό το διάστημα αγωνίζομαι να βρω την καλύτερη λύση για την οικογενειακή μου ζωή, κι αποφάσισα τελικά ότι πρέπει να μετακομίσω στη Νέα Υόρκη, για να μας κρατήσω οικογένεια. Με μεγάλη λύπη, συνεπώς, παραιτούμαι από βουλευτής».

Η πρώην πλέον Βουλευτίνα, για την οποία για καιρό τα αγγλικά ταμπλόιντς έψαχναν τη σχέση της με τις πλαστικές εγχειρήσεις, προκαλώντας την αντίδρασή της εναντίον τους, δε φαίνεται σε καμία περίπτωση να χάνει το χρόνο της. Έχει ήδη ιδρύσει στη Νέα Υόρκη ομάδα κοινωνικής δικτύωσης, η οποία αναμένεται να αποτελέσει το εφαλτήριό της για τη συνέχιση της πολιτικής της δράσης από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού!

Ερώτημα εξακολουθεί να αποτελεί το αν η φημισμένη συγγραφέας θα ακολουθήσει μαζί με τον δεύτερο σύζυγο της το επερχόμενο φθινοπωρινό σόου των Red Hot Chili Peppers στην Αθήνα και το ΟΑΚΑ…