member of

Γίνε εθελοντής, βοηθώντας φοιτητές ΑΜΕΑ του ΕΚΠΑ

Η Μονάδα Προσβασιμότητας για Φοιτητές με Αναπηρία του ΕΚΠΑ αναζητά εθελοντές που θα καλύψουν τις ανάγκες των Φοιτητών με Αναπηρία για το εαρινό εξάμηνο του τρέχοντος ακαδημαϊκού έτους.

Σημειώνεται ότι δεν απαιτείται σχετική εμπειρία και ότι παρέχεται βεβαίωση συμμετοχής στο πρόγραμμα εθελοντισμού.

Οι υποψήφιοι μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στον σύνδεσμο http://access.uoa.gr/Unit%20Volunteerism.htm μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου, ενώ θα πρέπει να παρακολουθήσουν, στο κτήριο Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, Πανεπιστημιούπολη, μια υποχρεωτική εκπαίδευση την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου από τις 10:00 μέχρι τις 16:00 ή την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου, από τις 11:00 μέχρι τις 17:00.

Επίσης:

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου και Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου, από τις 12:00 μέχρι τις 15:00 θα διεξαχθεί μια βιωματική ημερίδα «Εκμάθησης τεχνικών συνοδού ατόμων με απώλεια όρασης» σε συνεργασία με Εκπαιδευτές Κινητικότητας του Πανελλήνιου Συνδέσμου Τυφλών.

Τετάρτη 19 Δεκέμβρη, από τις 10:00 μέχρι τις 13:00, θα διεξαχθεί μια βιωματική ημερίδα «Εκμάθησης τεχνικών συνοδού χρήστη ηλεκτροκίνητου ή χειροκίνητου αμαξιδίου» σε συνεργασία με το περιοδικό «Αυτονομία».

Οι δύο ημερίδες αυτές δεν είναι υποχρεωτικές, αλλά θεωρούνται πολύ χρήσιμες. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Αριάδνη Βελισσαροπούλου

Τηλέφωνο: 210 7275130

Ηλ. Ταχ.: ariadni@di.uoa.gr