member of

Γιάννενα | Εκπαιδευτικός πρωτοστατεί σε εκδηλώσεις της Χ.Α.

Όπως διαβάζουμε στο zougla.gr, σάλο έχει προκαλέσει στην τοπική εκπαιδευτική κοινότητα η παρουσία και η ομιλία εκπαιδευτικού σε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής, στο Δρίσκο, προς τιμή που ποιητή και ήρωα Λορέντζου Μαβίλη.

Η Χρυσή Αυγή επέλεξε να διοργανώσει μόνη της τις εκδηλώσεις και ήδη το υλικό το έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα της. Εκεί -σε φωτογραφίες και βίντεο- μεταξύ των άλλων έχει αποτυπωθεί ο…πύρινος λόγος του εκπαιδευτικού που διδάσκει σε σχολική μονάδα των Ιωαννίνων.

«Συναγωνίστριες και συναγωνιστές… Ως Έλληνες εθνικιστές ήρθαμε εδώ να τιμήσουμε το Λορέντζο Μαβίλη…» ξεκινά την ομιλία του ο εν λόγω εκπαιδευτικός για να συμπληρώσει ότι δεν υπάρχει πλέον πατριωτική λογοτεχνία και δεν διδάσκεται στα σχολεία γιατί θεωρείται ξεπερασμένη.

Κατέληξε δε αναφωνώντας ζήτω η Χρυσή Αυγή και ακολούθησαν συνθήματα και χειροκροτήματα.

Το υλικό αυτό έχει αναρτηθεί χωρίς να καλύπτονται οι ταυτότητες των πρωταγωνιστών στην ιστοσελίδα της τοπικής Χρυσής Αυγής και παρότι από το πρωί συζητείται έντονα η συμπεριφορά του εκπαιδευτικού, προκαλεί εντύπωση η σιωπή τόσο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όσο και της τοπικής ΕΛΜΕ.