member of

Γιατί έφυγε ο Ντούντα από το λιμάνι…

Επιφανειακά όλα έδειξαν να παραμένουν «μέλι-γάλα» μεταξύ αδερφών Αγγελόπουλων και Ντούσαν Ίβκοβιτς, παρά την απόφαση για λήξη της συνεργασίας τους. Ειπώθηκε ότι ο Σέρβος θέλει να αφοσιωθεί στις υποχρεώσεις του με την Εθνική της χώρας του, καθώς κι ότι αν λάβει την απόφαση να επιστρέψει σε πάγκο συλλόγου πρώτη προτεραιότητά του θα είναι αυτός της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Είναι, όμως, έτσι τα πράγματα; Ειπώθηκε όλη η αλήθεια για την αποχώρηση Ίβκοβιτς από το λιμάνι; Πληροφορίες του neolaia.gr αναφέρουν πως το ειδυλλιακό κλίμα στις σχέσεις Αγγελόπουλων-Ντούντα δεν απηχεί την πλήρη εικόνα της εξέλιξης της μεταξύ τους σχέσης και τα πραγματικά γεγονότα δε φαίνεται να επιβεβαιώνουν τη θεωρία περί «βελούδινου» διαζυγίου.

Σε πηγαδάκια της πορτοκαλί μπάλας και των μπασκετικών φίλων της ομάδας του Πειραιά λέγεται ότι το κλίμα… «στράβωσε» όταν στην πρώτη επαφή των δύο πλευρών για συνέχιση της συνεργασίας του τα αδέρφια δεν επικεντρώθηκαν συνολικά στις ανάγκες για την καλύτερη περαιτέρω πορεία της ομάδας, αλλά, αντίθετα, η πρώτη τους κουβέντα ήταν η έκφραση της απαίτησή τους για σημαντική μείωση των υψηλότατων, είναι η αλήθεια, αμοιβών του «Σοφού» του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Την αντίδραση του γέρο-Ντούντα την είδαμε στην πράξη…