member of

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική για Τετάρτη και Πέμπτη

Λόγω εργασιών ελέγχου και ρυθμίσεων του εγκατεστημένου συστήματος τηλεδιαχείρησης ηλεκτροφωτισμού, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα σε κύριους οδικούς άξονες, σε μήκος 200 μέτρων ανά θέση, περιοχής Δήμων Πειραιώς, Μοσχάτου-Ταύρου, Νίκαιας-Αγ.Ιωάννη Ρέντη, Περιστερίου, Αθηναίων, Αγίων Αναργύρων-Καματερού, Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος και Αχαρνών, στις 18 και 19 Ιουλίου:

Οι οδικοί άξονες είναι οι εξής:

Λ. Κηφισού, στο τμήμα της από το ύψος της Λ. Ποσειδώνος έως την οδό Πέτρου Ράλλη, κατά τις ώρες 07.00 έως 09.00, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία.
Λ. Κηφισού, στο τμήμα της από την οδό Πέτρου Ράλλη έως τη Λ. Αθηνών, κατά τις ώρες 07.00 έως 09.00, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά.
Λ. Κηφισού, στο τμήμα της από τη Λ. Αθηνών έως την οδό Νιρβάνας, κατά τις ώρες 09.00 έως 14.30 και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, στο τμήμα της από το ύψος της οδού Νιρβάνα έως τον ανισόπεδο κόμβο της Αττικής Οδού, κατά τις ώρες 07.00 έως 21.00 και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Επίσης, λόγω στάθμευσης γερανοφόρου οχήματος, για την τοποθέτηση πανό σε κτίριο της «Αττικό Μετρό», θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις παρακάτω οδούς, περιοχής Δήμου Αθηναίων, στις 19-7-2012, κατά τις ώρες 22.00 έως 05.30 της επομένης:

ΦΑΣΗ Α:

Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ερμού της οδού Αθηνάς, στο μεταξύ των οδών Κακουργοδικείου και Ερμού τμήμα της. Κατά τη διακοπή αυτή η διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται και προς τις δύο κατευθύνσεις από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος.

Καθορισμός του ρεύματος κυκλοφορίας προς Ομόνοια της οδού Αθηνάς ως διπλής κατεύθυνσης, στο μεταξύ των οδών Ερμού και Αγίας Ειρήνης τμήμα της.

ΦΑΣΗ Β:

Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θησείο της οδού Ερμού, στο μεταξύ των οδών Αθηνάς και Μιαούλη-Θέμιδος τμήμα της. Κατά τη διακοπή αυτή η διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται και προς τις δύο κατευθύνσεις από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος.
Καθορισμός του ρεύματος κυκλοφορίας προς Αθηνάς της οδού Ερμού ως διπλής κατεύθυνσης, στο μεταξύ της πλατείας Μοναστηρακίου και της οδού Αθηνάς τμήμα της.

Η Τροχαία καλεί τους οδηγούς των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των έργων και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.