member of

Ολλανδία | Χαμός για το πάρτι μιας… δεκαεξάχρονης

Αυτό συμβαίνει όταν κάνεις πάρτι και ξεχνάς να ξεκαθαρίσεις ότι ΔΕΝ είναι open. Χαμό έχει προκαλέσει λοιπόν η περίπτωση μιας δεκαεξάχρονης στην πόλη Haren της Ολλανδίας.

Η πρόσκληση για το κατά τ’ άλλα κλειστό πάρτι που θα έκανε κατέληξε να φτάσει στα χέρια 24.000 ατόμων μέσω facebook εκ των οποίων τουλάχιστον 2400 απάντησαν πως θα παρευρεθούν.

Το γεγονός έφτασε μέχρι τα αυτιά του δημοτικού συμβουλίου της πόλης το οποίο αναγκάστηκε να επιστρατεύσει τη βοήθεια της αστυνομίας για να μην ξεφύγει η κατάσταση από την κοσμοσυρροή στο σπίτι της 16χρονης όμως αυτό φαίνεται εξαιρετικά δύσκολο καθώς το γεγονός έχει πάρει άλλες διαστάσεις.

Πολλοί χρήστες του Διαδικτύου έφτιαξαν μπλογκ αφιερωμένα στο πάρτι που το αποκαλούν «Project X Haren», παραπέμποντας στην αμερικανική ταινία Project X που αφηγείται το πάρτι που οργανώνουν τρεις έφηβοι και το οποίο τελικά παρεκτρέπεται.

Mάλιστα, ο δικτυακός τόπος Project X Haren που δημοσιεύει την ακριβή διεύθυνση του σπιτιού της κοπέλας, μετρά αντίστροφα τις ώρες μέχρι την έναρξη της γιορτής και διαβεβαιώνει ότι έχουν προσκληθεί 150.000 άνθρωποι.

Για να αποφύγει τα χειρότερα μάλιστα ο δήμος σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να μετατρέψει το πάρτι γενεθλίων της 16χρονης σε γιορτή για όλη την πόλη…