member of

ΟΣΦΠ | Όλα φυσιολογικά μεταξύ των παιχτών

«Υπήρχαν δύο περιστατικά που γίνονται σε ομάδες. Δεν σημαίνει ότι υπάρχει πρόβλημα στα αποδυτήρια», ανέφερε η ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα επεισόδια Τζεμπούρ-Φουστέρ και Πάντελιτς-Ντιόγκο, που πήραν μεγάλη έκταση.

Το διαδίκτυο επεισόδιο του Τζεμπούρ με τον Φουστέρ πριν τον αγώνα με την Σάλκε αλλά και αυτό του Ντιόγκο με τον Πάντελιτς έγιναν στου Ρέντη με πρωταγωνιστές τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, ωστόσο η ΠΑΕ ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται για σοβαρά επεισόδια, αλλά για συνήθη πράγματα που συμβαίνουν στις ομάδες. Ειδικότερα, τονίζεται ότι τέτοια περιστατικά συμβαίνουν σε ομάδες ειδικά σε εποχές που υπάρχει ένταση και ήττες σε ματς όπως κόντρα στην Σάλκε, κι ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στα αποδυτήρια της ομάδας και τα δύο αυτά περιστατικά δεν σημαίνουν τίποτα απολύτως για το κλίμα που επικρατεί. Για να κλείσουν οι πληγές, ο Ντιόγκο με τιτίβισμά του στο twitter μετέδωσε το δικό του μήνυμα ενότητας: «Για να κλείσω το θέμα. Θέλω ένα καλό περιβάλλον, στο οποίο δεν θα υπάρχουν άνθρωποι που δεν θα λένε την αλήθεια και θα λένε ό,τι θέλουν. Εγώ έχω καλές σχέσεις με όλους»!

Σημειώνεται ότι πριν την έναρξη της προπόνησης της Παρασκευής ο Ντιόγκο παραλίγο να έρθει στα χέρια με τον Μάρκο Πάντελιτς, με αφορμή ένα δυνατό σουτ του Βραζιλιάνου, το οποίο βρήκε στον Σέρβο, ενώ λίγο αργότερα είπε και πάλι μέσω twitter για άτομο που παίζει μαζί του και τον έχει φτάσει στα όριά του…