Οι διακοπές  με σκάφος και ειδικά με ιστιοπλοϊκό, είναι μια ενασχόληση που προσφέρει εκγύμναση σε ολόκληρο το σώμα και ευεξία στο πνεύμα. Εφόσον το θέλετε, μπορείτε να συμμετέχετε στην  πλοήγηση του, μαθαίνοντας την ιστιοπλοΐα και τα μυστικά της. Η επαφή με τη θάλασσα, ανάμεσα στα αναρίθμητα νησιά και λιμάνια είναι ένας μοναδικός υδάτινος κόσμος που σας περιμένει να τον εξερευνήσετε. 

Οι διαφορετικοί προορισμοί, που έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε από τις Κυκλάδες και τα νησιά του Σαρωνικού θα σας μείνουν αξέχαστοι. Οι απάτητες παραλίες που δεν έχουν πρόσβαση από την ξηρά,

θα γίνουν για εσάς και τους φίλους σας, τόπος απόλαυσης και παραδεισένιας χαλάρωσης. Ενώ η ελευθερία μετακινήσεων, με μηδενικό κόστος όπου και όποτε θέλετε θα σας δώσει την ευκαιρία να επιλέξτε ανάμεσα στην κοσμική ζωή ή την ηρεμία που προσφέρουν τα Ελληνικά νησιά. Οι ανέσεις ξενοδοχείου που διαθέτουν τα ιστιοπλοϊκά σκάφη, συνδυάζουν φιλόξενο και   πολυτελές περιβάλλον που θα σας συνεπάρει. Μαγειρική εν πλω, με θαλασσινά εδέσματα που μπορείτε να ψαρεύετε μόνοι σας και να μαγειρεύετε στην άρτια εξοπλισμένη κουζίνα του σκάφους. Με εβδομαδιαία ή δεκαπενθήμερα ταξίδια, με απόπλου κάθε Σάββατο απόγευμα, οργανώστε εσείς το πρόγραμμά σας, ή επιλέξτε έτοιμες προτάσεις για το που και πώς θα κάνετε τις διακοπές σας. Οι προσιτές τιμές ενοικίασης – που ισοδυναμούν με το κόστος ενοικίασης ενός δωματίου ξενοδοχείου μεσαίας κατηγορίας, με το εβδομαδιαίο κόστος να αλλάζει ανάλογα με την περίοδο, το μέγεθος του σκάφους και τα  άτομα, καταρρίπτουν το μύθο ότι οι διακοπές με σκάφος είναι για λίγους.  Η πλοήγηση από καπετάνιο, που θα σας ταξιδέψει με ασφάλεια, (εάν δεν έχετε το απαιτούμενο δίπλωμα ιστιοπλοΐας), θα σας χαρίσει την ξενοιασιά των διακοπών και την δυνατότητα να γευτείτε τις αναρίθμητες εκπλήξεις που κρύβουν τα καταγάλανα νερά των νησιών της Ελλάδας. Καλό ταξίδι.

 

Διακοπές με ιστιοπλοϊκό σκάφος, τολμήστε το διαφορετικό

Κάθε μέρα ένας νέος προορισμός, 

-ένα νέο λιμάνι,

 μια νέα παραλία,

-μια νέα εμπειρία!·