member of

ΕΜΠ | Εξ’ Αποστάσεως Σεμινάρια Πληροφορικής!

Η Ομάδα Διδακτικού Προσωπικού του Εργαστηρίου Τεχνολογίας Πολυμέσων της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών για τα εξ’ αποστάσεως Σεμινάρια Πληροφορικής που προσφέρει.

Τα μαθήματα απευθύνονται σε απόφοιτους ΙΕΚ, ΤΕΙ & ΑΕΙ με βασικές γνώσεις χρήσης Υπολογιστή, καλή γνώση της Αγγλικής Γλώσσας και με δυνατότητα σύνδεσης στο Internet. Οι καταρτιζόμενοι, με χρήση της νέας τεχνολογίας, έχουν τη δυνατότητα να εμβαθύνουν θεωρητικά και εξασκηθούν πρακτικά στα μαθήματα της επιλογής τους.

Το Εργαστήριο, μέσω της Ομάδας Διδακτικού προσωπικού, επιμελείται του εκπαιδευτικού υλικού και εποπτεύει τη διασφάλιση της ποιότητας των εκπαιδευτικών διαδικασιών. Οι δραστηριότητες αυτές εκπληρώνονται χωρίς οικονομική επιβάρυνση, στο πλαίσιο της ερευνητικής και αναπτυξιακής απασχόλησης της Ομάδας Διδακτικού Προσωπικού η οποία συγκροτείται από το συντονιστή της και περιλαμβάνει μέλη ΔΕΠ του Εργαστηρίου.

Βασικός σκοπός των προσπαθειών αυτών είναι η υποστήριξη της ερευνητικών και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων της ομάδας των εισηγητών των μαθημάτων που κυρίως επανδρώνεται από Μηχανικούς Υποψήφιους Διδάκτορες και μετα-Διδάκτορες Ερευνητές του Εργαστηρίου. Η γνωστική ολοκλήρωση του κάθε μαθήματος πιστοποιείται με βεβαίωση επιτυχούς παρακολούθησης που χορηγείται από το Εργαστήριο Τεχνολογίας Πολυμέσων του ΕΜΠ. Η διοικητική και οικονομική διαχείριση παρέχεται από την εταιρεία υψηλής τεχνολογίας Cybertips.

Δείτε όλα τα σεμινάρια/προγράμματα στο  Link 1

Και τη φόρμα συμπλήρωσης για αίτηση στο Link 2

Για περισσότερα Σεμινάρια, Υποτροφίες και Πανεπιστημιακές Εκδηλώσεις, κάντε Like στην ειδική σελίδα του Neolaia.gr στο Facebook: