member of

Οι πρεμιέρες της εβδομάδας! Πέμπτη 15/11

Στο παρακάτω άρθρο θα μπορείτε να ενημερώνεστε για τις καινούργιες ταινίες που θα βγαίνουν κάθε εβδομάδα στους κινηματογράφους. Αυτή την Πέμπτη θα δούμε:

Breaking Dawn: Part 2

Αυτή την εβδομάδα θα παρακολουθήσουμε το πέμπτο και τελευταίο μέρος της γνωστής σειράς ταινιών «twilight». Σε αυτό το επεισόδιο θα δούμε την προσαρμογή της Μπέλα στην νέα της ζωή ως «βαμπίρ». Η Μπέλα παίρνει βασικό ρόλο στο παιχνίδι επιβίωσης, στην ταινία για πρώτη φορά εμφανίζεται και η δεκάχρονη Μακένζι Φόι, το παιδί της Μπέλα και του Έντουαρντ. Το «αθάνατο» παιδί τους έχει την δυνατότητα να ανατρέψει τις ισορροπίες, φέρνοντας τους Κάλεν αντιμέτωπους με τους Βολτούρι. Ποίος θα βγει νικητής μέσα από αυτήν τη μάχη;

The Pervert`s Guide to Ideology

Οι δημιουργοί της γνωστής σειράς ταινιών «Κινηματογραφικός Οδηγός για Διεστραμμένους» επιστρέφουν με έναν οδηγό ο οποίος χρησιμοποιεί τους κινηματογραφικούς όρους για την δημιουργία ενός θρυλικού ταξιδιού στην ιδεολογία και την φαντασία.

25o Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου

Το 25 πανόραμα Ευρωπαικού κινηματογράφου θα διεξαχθεί από τις 15 έως και τις 25 Νοεμβρίου 2012.

Στις 11 ημέρες της διάρκειας του φεστιβάλ, περισσότερες από 90 ταινίες από την Ευρώπη και τις άλλες ηπείρους θα παρουσιαστούν στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος και τον κινηματογράφο Τιτάνια Cinemax.

Στο φετινό πανόραμα θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τις παρακάτω ταινίες. κινηματογράφο ΑΣΤΥ, με την πολυαναμενόμενη βρετανική ταινία «Άννα Kαρένινα» του Joe Wright, βασισμένη στο ομώνυμο αριστούργημα του Λέον Τολστόι, και πρωταγωνιστές τους Keira Knightley, Jude Law, Aaron Taylor-Johnson, Kelly Macdonald και Olivia Williams.