member of

Συναυλίες 2011 | Σταύρος Νταντούς live @ K44 | 2/2

Σταύρος Νταντούς & Los Tigainos live, Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου @ Κ44

Ο Σταύρος Νταντούς μας συστήνεται δισκογραφικά. «Στο Σείριο κατοικώ». Που σημαίνει ότι κάνει ότι θα έκανε ο μέσος 20χρονος Έλληνας. Γράφει τραγούδια για τους έρωτες, για την ζωή, για το παιχνίδι, για την πολιτική, για το πώς βλέπει ένας 20κάτι νέος την πραγματικότητα και καταλήγει εκεί που θα κατέληγε ο μέσος Έλληνας γενικώς. Να θέλει να την κάνει ή για κάπου αλλού, ή για τον κόσμο του.

«Στον Σείριο κατοικώ», το πρώτο προσωπικό album του Σταύρου Νταντούς, που καταφέρνει να σε πάρει από την Τζαμάικα, να σε πάει μια βόλτα μέχρι το όνειρο ή τον Σείριο, και να τα μπερδέψει όλα αυτά στο «Ελεύθερο πουλί» του Χρηστάκη, που εδώ ακούγεται πιο ρέγγε από ποτέ. Ο δίσκος γενικά ακούγεται στις παραλίες της Αττικής σαν να τον άκουγες στις παραλίες της Λατινικής Αμερικής. Αναπνέει φρεσκάδα, μιλάει ωραία σημερινά ελληνικά, χορεύεται, τραγουδιέται, έχει όσο χιούμορ χρειάζεται, έχει και δική του φιλοσοφία. Την «Τιγκαΐνη»*!

* Tigaini (η): Η βασική συστατική ουσία για τη διαβίωση και συντήρηση ζωής (Δεν θα έπρεπε να χρειαζόμαστε καφεΐνη, νικοτίνη, βιταμίνη, παραφίνη, ινσουλίνη, χλωρίνη, τριπταμίνη, κορίτσια με μίνι, παρά μόνο Tigaini – γίναμε όλοι εξωγήινοι και κανένας δεν θα μείνει)

Πληροφορίες

ΤΩΡΑ Κ44: Κωνσταντινουπόλεως 44 , Γκάζι
Ώρα έναρξης: 22:00
Είσοδος Ελεύθερη

(δελτίο τύπου)