member of

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 3-10/12/12

Στόχοι με πείσμα και απαιτήσεις

Από την Λίλιαν Σίμου

Μετά από έναν επεισοδιακό μήνα, γεμάτο αναβολές, αντιδράσεις, αλλαγές, ανατροπές, ξεκαθαρίσματα αλλά και κλείσιμο λογαριασμών, ήρθε η στιγμή να αντιληφθούμε την πρώτη εβδομάδα του Δεκέμβρη, πως οφείλουμε να παλέψουμε δυναμικά, με πείσμα και ίσως ένα ρίσκο, αλλά πάντα θέτοντας στόχους και επιδιώκοντας το καλύτερο.

Είναι δύσκολες οι εποχές και σίγουρα δεν μας στηρίζουν οι συνθήκες. Αλλά είναι στο χέρι μας να προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε πως δεν μπορούμε να χρονοτριβούμε.

Τα ενδιαφέροντα σημεία της νέας εβδομάδας είναι:

-Ξεκινά με την ολοκλήρωση της αντίθεσης του Ήλιου προς τον Δία, μία αντίθεση που προβάλλει απαιτήσεις. Απαιτήσεις για ανολοκλήρωτες καταστάσεις, επαφές, επικοινωνία, ιδέες, γνώση, διαπραγματεύσεις. Μία αναδρομή στο χθες, θα μας βοηθήσει να πάρουμε αργότερα αποφάσεις για όλα αυτά, αλλά όχι άμεσα.

– Ο Άρης είναι σε κρίσιμη μοίρα, αν και στο ζώδιο έξαρσής του. Κρίσιμη στιγμή, για να δώσουμε βάρος στους στόχους μας. Πολλές και διαφορετικές οι προκλήσεις, αλλά επικεντρωμένοι στον στόχο, θα μπορέσουμε να πετύχουμε.

-Έμφαση στο ζώδιο του Σκορπιού, όπου ο Κρόνος και ο Β. Δεσμός περιβάλλουν την Αφροδίτη και τον -ορθόδρομο πλέον- Ερμή.

Οι προβλέψεις για κάθε ζώδιο και ωροσκόπο, για την εβδομάδα μας

Κριός

Στις συναλλαγές σας θα πρέπει να είστε αρκετά συγκροτημένοι, καθώς υπάρχουν πολλές απαιτήσεις και παράλληλα σας ενδιαφέρει να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Κάποιοι με ειδικότητα ή γνώση πάνω στα θέματα που σας απασχολούν, θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν. Αλλά έχετε χάσει χρόνο ή δεν είχατε κάνει έγκαιρα τις σωστές κινήσεις. Τώρα θα χρειαστεί ένα νέο σχέδιο, μία νέα προσέγγιση, και αρκετή υπομονή!

Ο στόχος είναι η κορυφή και ίσως φανείτε εγωιστές, ή πολύ ριψοκίνδυνοι γιʼ αυτό. Θα δεχθείτε ανταγωνισμό και εκεί δεν θα ήταν καλό να αποθαρρυνθείτε ή να κάνετε επιθέσεις από μέρους σας. Αν και η κατάκτηση του στόχου σας είναι εφικτή, θέλει ακόμη χρόνο και ενδεχομένως αντοχές, για να φθάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η αναζήτηση της ασφάλειας, συναισθηματικής και υλικής, εξακολουθεί να είναι μεγάλης σημασίας για σας. Για να καλύψετε την ανάγκη αυτή, θα ήταν σημαντικό να αναζητήσετε τους λόγους που σας ωθούν, τα κενά που υπάρχουν στην ψυχή. Αυτό θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε μέσα από την τωρινή ή μελλοντική σχέση, αναζωογονημένοι και γεμάτοι δύναμη για ζωή! Ζήστε με πάθος και δώστε νόημα και χαρά στον εαυτό σας !

Ταύρος

Οικονομικές απολαβές που θα σας ανακούφιζαν, μπορεί να έρθουν αυτήν την περίοδο, καθώς κάποιοι έχετε χρήματα που σας οφείλουν. Θα ήταν καλό να επιμείνετε στις διεκδικήσεις σας και φυσικά να κάνετε το καλύτερο δυνατόν, έχοντας μια διπλωματία, προκειμένου να σας επιστραφούν. Καθώς δεν είναι εύκολο να διαχειριστείτε τις πολλαπλές ανάγκες της εποχής, ας είστε συγκεντρωμένοι και ας περιορίσετε την γενναιοδωρία σας. Αν υπάρχουν κάποια χρέη που σας έχουν κουράσει, μία ρύθμιση ευνοείται αυτή την περίοδο.

Αν είστε σπουδαστές, η εβδομάδα θα ευνοήσει και θα βοηθήσει τις μελέτες σας και τις εργασίες σας. Θα χρειαστεί όμως να είστε συνεπείς στο έργο σας και να καταβάλετε κόπο και προσπάθεια. Θα αναγνωριστεί η μεθοδικότητα και η οργάνωση με την οποία δουλεύετε.

Οι σχέσεις σας βελτιώνονται αισθητά και μπορεί να σκεφθείτε τον γάμο, αν συναινεί το ατομικό σας ωροσκόπιο. Εκείνοι που μπορούν να σταθούν επάξια πλάι σας, είναι ικανοί να σας προσφέρουν χαρά, κέφι, ζεστασιά και σιγουριά. Οπότε, θα μειώσετε τις επιφυλάξεις σας. Αν δεν αισθανθείτε άνετα, προτιμήστε να αποφύγετε την συναισθηματική εξάρτηση. Η ανάγκη να κάνετε μία καλή συνεργασία, θα σας οδηγήσει σε εκείνον τον συνεργάτη που θα είναι εξ αρχής σταθερός και πρακτικός, για να αποδώσει το κοινό σας έργο.

Δίδυμοι

Αρκετά απαιτητικοί από τον ίδιο σας τον εαυτό εδώ και κάποιους μήνες, κάνετε τώρα μία αναδίπλωση δυνάμεων. Σας ενδιαφέρει να μάθετε ποιος είναι πραγματικά πλάι σας, ικανός να στηρίζει το έργο σας και τις προσωπικές σας ανάγκες. Ενδεχομένως, είναι δύσκολο να σταθείτε μόνοι αυτή την εποχή, σας περιβάλλουν αρκετοί, λίγοι όμως είναι πραγματικά εκείνοι που θα σας έδιναν νόημα στη ζωή. Βρείτε εκείνον που είναι ικανό να ξεχωρίσει και να φωτίσει τον δρόμο σας.

Ένας εσωτερικός αγώνας φαίνεται δύσκολος, είτε για να τακτοποιήσετε χρέη, είτε για να διατηρήσετε την φλόγα και το πάθος στην ερωτική σας ζωή. Μπορείτε να πετύχετε το καλύτερο, αρκεί να μην σταματήσετε να το επιδιώκετε!

Συνεχίζετε να διανύετε μία περίοδο όπου πολλά όνειρα, ιδέες και επιθυμίες, λειτουργούν όμως ακόμη υποσυνείδητα ή κρυφά. Διατηρήστε την μυστικότητά σας, καθώς πρέπει να επεξεργαστείτε κάθε σας σχέδιο. Οφείλετε να περιμένετε την κατάλληλη στιγμή και να μην δράσετε άμεσα. Ωστόσο, είναι αρκετά δυσάρεστο να περιορίζετε την ελευθερία σας και αυτό σας κουράζει. Η έμπνευση θα σας καθοδηγήσει στον σωστό χρόνο για να υλοποιηθεί αυτό που προγραμματίζετε. Καλύτερα να μην γίνουν γνωστά τα σχέδιά σας προς το παρόν. Αν έχετε μία κρυφή σχέση, θα περάσετε όμορφες στιγμές!

Καρκίνος

Δίνοντας νόημα στην ζωή σας, έχετε έμπνευση και μπορείτε να δημιουργήσετε μέσα από ένα όνειρο. Ωστόσο, θα χρειαστείτε φωτεινούς ανθρώπους προκειμένου να στηρίξουν το έργο σας και τον προσωπικό σας αγώνα. Προσπαθήστε να αποφύγετε όσους έχουν εγωιστικά κίνητρα και προτάσσουν το ατομικό τους συμφέρον, εμποδίζοντας τον δρόμο σας. Φροντίστε λίγο περισσότερο την υγεία και την ζωτικότητά σας.

Φιλοδοξείτε να κερδίσετε το ενδιαφέρον ανθρώπων που είναι συνεργάτες ή ανταγωνιστές σας. Είναι σημαντικό να είστε επικεντρωμένοι στον στόχο και θα κατορθώσετε να βγείτε κερδισμένοι από κάθε σημαντική συνεργασία. Επιλέξτε σωστά εκείνους που θα στηρίξουν τον προσωπικό σας αγώνα και φυσικά δώστε στον/στην σύντροφό σας χώρο να συμμετέχει στα ουσιαστικά θέματα της ζωής σας.

Ευκαιρία για όμορφες σχέσεις, χαρές και λίγο περισσότερο χρόνο διασκέδασης. Μαθαίνετε να απολαμβάνετε και να προσφέρετε στον εαυτό σας κάποια μικρή πολυτέλεια, ή ένα δώρο. Θα είστε ελκυστικοί και θα φαίνεστε περισσότερο ευχάριστοι. Θα κριθεί εδώ ένας σημαντικός στόχος, αλλά και η ωφέλεια που θα εισπράξετε από τους αγαπημένους σας. Θα αξιολογηθείτε, ανάλογα με τις κοινωνικές γνωριμίες και θα επιλέξετε εκείνους που πραγματικά μπορούν να σας υποστηρίζουν δημιουργικά ή να εκτιμούν τον σύντροφό σας.

Λέων

Η κοινωνικότητα σας βοηθά αυτή την εποχή, αλλά είναι πολλές οι απαιτήσεις από τους φίλους και τους γνωστούς σας. Καταλαβαίνετε τελικά πως διασκορπίζεστε και δεν μπορείτε να αφοσιωθείτε σε εκείνους που είναι ξεχωριστοί για σας! Καθώς μπορεί να προκύψουν παράπονα από το ταίρι σας, επιλέξτε συγκεκριμένα άτομα με τα οποία θα θέλατε να συναναστρέφεστε και περιορίστε την σπατάλη δυνάμεων! Επίσης, μην εμπιστεύεστε κάθε άποψη, πολλά λόγια, με λίγη ουσία…

Θα εκτιμηθεί η προσήλωσή σας στην δουλειά και θα είναι απαραίτητο να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας! Οι γνώσεις, η μεθοδικότητα, αλλά και η προσπάθεια για το καλύτερο αποδίδουν. Προσοχή στην υπερ-προσπάθεια όμως, γιατί μπορεί να αισθανθείτε κόπωση.

Θετικές οι προοπτικές για την άνοδο στην καριέρα σας. Αν έχετε επενδύσει σε γνώση και εμπειρία, θα διακριθείτε και θα ικανοποιηθείτε ηθικά και πρακτικά. Αν όχι, θα φανεί η αδυναμία σας. Άνθρωποι ανώτεροι στη σκάλα της ιεραρχίας, θα αξιολογήσουν το έργο σας. Αν είστε ήδη σε μία σχέση, είναι πολύ πιθανόν να αποφασίσετε να την επισημοποιήσετε και να κάνετε μία νέα αρχή στην προσωπική σας ζωή. Η εκτίμηση γύρω από το πρόσωπό σας, σας κάνει να λάμψετε και να ανέβει η αυτό-εκτίμησή σας.

Παρθένος

Δεν είναι εύκολο να παραμένετε ψύχραιμοι, όταν πολλές υποχρεώσεις και απαιτήσεις προκύπτουν και σας φέρνουν σε δίλημμα: καριέρα ή οικογένεια. Καθώς είστε πολύ επιμελείς και υπεύθυνοι, πρέπει να περιορίσετε τις εξωτερικές σας δεσμεύσεις, κάνοντας επιλογές. Φαίνεται πως είχατε διασκορπιστεί σε πολλές παράλληλες δραστηριότητες και τώρα οφείλετε να πάρετε αποφάσεις και να κάνετε επιλογή των σημαντικότερων. Διαφορετικά, το άγχος θα σας αποσυντονίζει διαρκώς.

Στην ερωτική σας ζωή, μπορείτε να διεκδικήσετε έναν σύντροφο όπως τον επιθυμείτε και θα είστε αποτελεσματικοί. Αν είστε ήδη σε σχέση, υπάρχει περίπτωση οι θαυμαστές να σας κεντρίσουν το ενδιαφέρον και να έρθετε σε ρήξη με το ταίρι σας.

Θα σας ενδιαφέρει η αναζήτηση και η συζήτηση, όπως και η ανταλλαγή εμπειριών με ανθρώπους που εκτιμάτε, θα είναι επωφελής. Θα στηρίξουν τα όνειρά σας και θα προωθήσουν τις προσωπικές σας υποθέσεις. Αν σπουδάζετε, θα είστε συγκροτημένοι και αποδοτικοί, καθορίζοντας ίσως και συγκεκριμένους στόχους μετά τον κύκλο σπουδών. Αν υπάρχει μία νομική εκκρεμότητα, μπορείτε να την ρυθμίσετε και να βρείτε ανθρώπους να υπερασπιστούν τις θέσεις σας. Ένα ταξίδι θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε δύναμη, κύρος και ικανοποίηση.

Ζυγός

Η κοινωνικότητά σας αυξάνεται, σας προσφέρει χαρά και γνωριμίες. Επειδή όμως δεν είναι όλες οι γνωριμίες χρήσιμες, ενδέχεται να διαπιστώσετε πλέον πως είστε αρκετά ανοιχτοί στον καθένα. Αυτό δεν έχει μόνο την θετική πλευρά. Πολλές ιδέες, πολλές συναντήσεις, πολλές επαφές, δίχως ουσιαστικά να σας αγγίζουν. Για τον λόγο αυτό, θα ήταν καλό πλέον να ξεκινήσει για σας μία περίοδος επιλογής των ανθρώπων που θα μπορούσαν να ταυτιστούν με τις απόψεις σας, ή να σας εμπλουτίσουν με τις δικές τους. Μην χάνετε χρόνο σε συναντήσεις που δεν έχουν να σας προσφέρουν, παρά χάσιμο χρόνου…

Εριστικό θα σας φανεί το οικογενειακό περιβάλλον σε ένα βαθμό, αλλά θα είναι κινητήριος δύναμη για να πάρετε αποφάσεις, είτε για το ίδιο στο σπίτι και να βελτιώσετε τις συνθήκες του (με μία επισκευή για παράδειγμα), είτε να κερδίσετε έδαφος σε διαφωνίες με τους οικείους σας. Αποφύγετε όμως την ένταση, γιατί θα δυσκολεύει την γόνιμη συζήτηση, ενώ ας προσέχετε για κάποιο μικρο-ατύχημα.

Αγαπημένα πρόσωπα, πολύτιμες εμπειρίες, σημαντικά υλικά αγαθά, εισόδημα που επιθυμείτε να σταθεροποιηθεί ή να σας διασφαλίσει στην πορεία του χρόνου. Τα λάθη του χθες είναι πλέον κατανοητά και η απώλεια κάποιων απολαύσεων, μπορεί να γίνει αποδεκτή, αφού ακολουθείτε σταδιακά μία πορεία με μεγάλες αλλαγές, αλλά και ανατροπές, ακόμη και δίχως την δική σας θέληση. Ωστόσο, πρέπει να περάσετε σε ένα νέο δρόμο της ζωής. Μην διστάσετε μπροστά την ανασφάλεια, αντίθετα με πείσμα και αποφασιστικότητα, προχωρήστε!

Σκορπιός

Οι υποχρεώσεις και οι δυσκολίες της καθημερινότητας είναι πολλές ενδεχομένως και δεν είναι το κατάλληλο κλίμα για σας αυτή η ατμόσφαιρα. Δοκιμάστε να δώσετε άλλο χρώμα στην ζωή σας, με πιο ασφαλείς τρόπους εσόδων ή διαχείρισης των εσόδων σας. Ήδη πρέπει να «συμμαζέψετε» τις υποχρεώσεις και όλα έγκεινται στην αποφασιστικότητά σας. Δοκιμάστε με ένα διαφορετικό σκεπτικό και επιμείνετε για τα έχετε τα οφέλη που σας αξίζουν. Αν δεν σας ικανοποιεί το εισόδημά σας, πρέπει να βρείτε ένα άλλο τρόπο για να το ενισχύσετε, εστιαστείτε λοιπόν σταθερά προς αυτήν την κατεύθυνση! Εξετάστε το προσωπικό σας συμφέρον και όχι των άλλων…

Δίνετε μάχη για να περάσουν οι απόψεις σας και θα είστε αποτελεσματικοί. Ωστόσο είναι απαραίτητο να έχετε καλή συμπεριφορά, ένα ευγενικό τόνο και περισσότερη υπομονή. Θα είστε τολμηροί και λίγο καυστικοί στον λόγο σας. Αυτό μπορεί να ενοχλήσει και να χαλάσουν κάποιες σχέσεις.

Είναι μία ευκαιρία για σας, να κατανοήσετε τι ζητάτε και τι σας προσφέρει χαρά, ικανοποίηση, αλλά και προσωπικές απολαύσεις. Αν και ο σύντροφός σας μπορεί να επιδιώξει να σας προσγειώσει και να σας περιορίσει, είστε σε θέση να εκφράσετε τις ανάγκες σας και να κερδίσετε αυτό που ζητάτε. Πρέπει όμως να είστε ξεκάθαροι και να επιδιώξετε να προβάλλετε κυρίως την δική σας εκτίμηση και προ διάθεση. Θα ήταν καλό, αν η σχέση είναι δοκιμασμένη στον χρόνο, να ακολουθήσετε την εμπειρία και κάποιες συμβουλές όμως, για να μην εμμένετε αποκλειστικά στην δική σας οπτική, επιθυμία ή ικανοποίηση. Ως σημαντικός συνεργάτης θα μπορούσατε να έχετε μία μελλοντική προοπτική για μία στερεή και μακροχρόνια συνεργασία, που θα σας ωφελήσει.

Τοξότης

Διάσπαρτες σκέψεις, γνωριμίες και ασχολίες, δεν ωφελούν τελικά! Ήρθε η στιγμή να το κατανοήσετε. Δεν μπορείτε να τα αναλαμβάνετε όλα και δεν θα αποδώσετε το ίδιο σε όλα. Σημασία έχει αυτό που σας ταιριάζει και σας εκφράζει. Πολλές ιδέες ή πολλές γνωριμίες αυτή την εποχή, διασπούν την προσοχή σας και χάνετε το κέντρο βάρους για σας. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να λάμψει με σοφία και διευρύνετε τους ορίζοντες χωρίς σπατάλη δυνάμεων. Οι συνεργάτες σας θα διαπιστώσετε πως δεν θα σας προσφέρουν όλα όσα υπόσχονται και μπορεί να αισθανθείτε αφελείς. Αλλά η υπέρ-αισιοδοξία είναι μία ευαισθησία σας και είναι πλέον καιρός να τιθασευτεί. Αν είχατε δώσει πολλές υποσχέσεις, τα λόγια δεν απηχούν στην πραγματικότητα. Αν πάλι προτείνετε πολλά αυτή την εποχή, δεν θα μπορέσετε να τα τηρήσετε.

Για τα έσοδά σας θα δώσετε μάχες και αν έχετε αξιόλογη εκπαίδευση, θα αποδώσουν. Διαφορετικά, θα είναι λίγο δύσκολο να πετύχετε. Με κόπο και με χρόνο, θα βγείτε κερδισμένοι.

Αυτή η περίοδος αγγίζει το βαθύτερο κομμάτι του εαυτού σας, δύσκολα να δείξετε τις συγκινήσεις που σας προκαλεί. Είναι όμως μία πολύ ενδιαφέρουσα για σας, προκειμένου να ανακαλύψετε βιωματικές εμπειρίες που αποφεύγατε να αντιμετωπίσετε και παρέμεναν κρυμμένες για μεγάλο χρονικό διάστημα. Προσοχή στα μυστικά σας, ιδιαίτερα αν κρύβουν έναν έρωτα. Η αδυναμία σας να είστε σταθεροί, δοκιμάζετε αυτή την εποχή, ίσως φανείτε λοιπόν ανασταλτικοί, διστακτικοί και αρκετά εσωστρεφείς. Κρυφές επιθυμίες θα σας απασχολήσουν αρκετά, δεν αποκλείεται μάλιστα να επιδιώξετε να απολαύσετε χαρές, δίχως να τις μοιράζεστε με άλλους.

Αιγόκερως

Διάφορες βαθύτερες ανάγκες, φέρνουν διάσπαση στα καθήκοντά σας αυτή την εποχή. Κι αυτό γιατί δεν μπορείτε να εκφράσετε αυτό που πραγματικά επιθυμείτε. Αλλά μπορεί να συνειδητοποιήσετε τελικά, πως πολλά δεν είναι απαραίτητο να συζητηθούν. Ίσως έχετε αναλάβει πολλές υποχρεώσεις και θέλετε με συνέπεια να τις φέρετε εις πέρας. Αλλά δεν μπορείτε να είστε το ίδιο αποδοτικοί σε όλα. Για τον λόγο αυτό πλέον, ας γίνει μία σαφής επιλογή και ας επικεντρωθείτε σε εκείνα τα θέματα που αξίζουν τελικά.

Δυναμικά και διεκδικητικά, φαίνεστε ικανοί να πετύχετε κάθε στόχο. Αλλά ας μην γίνει με κάθε κόστος. Η σωματική κόπωση είναι ένα από τα πιθανά προβλήματα, σε περίπτωση που υπερβάλλετε. Και επιπρόσθετα, θα είστε αρκετά παρορμητικοί και ίσως δεν οργανωθείτε σωστά ή δεν προνοήσετε σωστά κάθε λεπτομέρεια.

Εστιάζεστε σε ένα σημαντικό στόχο αυτή την εποχή, που συνδέεται και με οικονομικά οφέλη. Είναι φυσικό να αναζητήσετε την αναγνώριση και την ικανοποίηση, αφού έχετε δημιουργήσει ένα έργο που έχει καθυστερήσει να φανεί. Αν έχετε εργαστεί επίμονα και με γνώση ή εμπειρία πάνω σʼ αυτό, θα ήταν καλό να αναζητήσετε εκείνους που μπορούν να απολαύσουν τους καρπούς της προσπάθειάς σας και να σας στηρίξουν ενδεχομένως υλικά, αλλά και συναισθηματικά. Θα αρέσει η δημιουργία σας και θα σας εξασφαλιστεί η προώθησή της από άτομα που είναι φίλοι ή θαυμαστές σας.

Υδροχόος

Σας ενδιαφέρει η κοινωνική ζωή κυρίως με ανθρώπους που μοιράζονται τα ενδιαφέροντά σας. Μπορείτε να είστε σε πολλούς χώρους, συλλόγους, σωματεία. Αλλά θα αντιληφθείτε πως διασκορπίζεστε και δεν μπορείτε τελικά να αποδώσετε όπως περιμένατε. Πολλές απόψεις, πολλές κοινωνικές εκδηλώσεις, αλλά και πολλές γνωριμίες, δεν είναι απαραίτητες. Καλύτερα θα ήταν πλέον, έχοντας την εμπειρία, να διατηρήσετε τακτική επαφή με όσους σας προσφέρουν ουσιαστικές σχέσεις, χαρά και δεν περιορίζουν την δημιουργικότητά σας.

Εσωτερικές ανησυχίες, μπορεί να σας προϊδεάζουν για αθέμιτο και υπόγειο ανταγωνισμό. Προστατεύετε τα μυστικά σας, αλλά και τις αδυναμίες σας. Στο κοντινό σας περιβάλλον, λόγια που σχολιάζουν τις κινήσεις ή τις σκέψεις, καλλιεργούν ένα δύσκολο κλίμα. Μην εφησυχάζετε.

Διακρίνεστε σε ένα ανταγωνιστικό χώρο, όπως αυτόν της καριέρας ή των κοινωνικών σχέσεων. Αλλά και έχετε απομακρυνθεί από τον κεντρικό σας στόχο προκειμένου να το πετύχετε. Διεκδικείτε αυτό που επιθυμείτε περισσότερο, κυρίως υλική ευημερία, αλλά και μία ικανοποίηση προσωπική. Είστε σε περίοδο να σταθεροποιήσετε την θέση σας και να ωφεληθείτε από την προβολή σας. Μία υποχρέωση προσωπική, σας κουράζει σε ένα βαθμό, αλλά σας κάνει να αγωνιστείτε με πείσμα και να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας.

Ιχθείς

Διάφορες υποχρεώσεις που έχουν δημιουργηθεί εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, περιπλέκουν τις οικογενειακές σας υποθέσεις. Είστε συχνά αφελείς ή χαλαροί και δεν παίρνετε έγκαιρα μέτρα. Θα ήταν σημαντικό να είστε σε εγρήγορση και να μην διασπάτε την προσοχή σας σε πολλά θέματα παράλληλα. Οι απαιτήσεις προς τους ανθρώπους της οικογένειας ή από μέρους τους προς εσάς, φέρνουν ένα κλίμα δυσφορίας και αστάθειας. Ενδιαφερθείτε να βάλετε πλέον μία τάξη στην προσωπική σας ζωή. Εστιαστείτε στα σημαντικά θέματα της οικογένειας και αφήστε κατά μέρος τα λιγότερο σοβαρά. Πρέπει να είστε αποτελεσματικοί. Αλλά και να φροντίσετε την καριέρα σας με ηρεμία.

Αγωνίζεστε για τα δικαιώματα των άλλων, σε μία ομάδα που έχει την ίδια φιλοσοφία με σας. Είστε μαχητικοί και αρκετά αποτελεσματικοί, αλλά προστατευθείτε από επιθέσεις και ανταγωνισμό, όπως και από τα καυστικά σχόλια των φίλων.

Ένας θετικός συνδυασμός στοιχείων, θα σας προσφέρει ευκαιρίες, κυρίως σε ένα τομέα γνώσης και ένα νομικό ζήτημα που μπορεί να σας απασχολεί. Αν και παραμένετε πρακτικοί, επιδιώκετε να απολαμβάνετε τη ζωή και αναζητάτε χαρές, ικανοποίηση και μία ασφάλεια, μέσα από απτές αποδείξεις. Δεν περιμένετε αόριστα, αλλά πρακτικά αποτελέσματα. Ένα ταξίδι θα γίνει αφορμή για συνειδητοποίηση και μαθαίνετε σταδιακά να αναγνωρίζετε την ουσία της ζωής, να χαίρεστε μέσα από την ομορφιά που υπάρχει γύρω σας, επιλέγοντας ίσως λίγο πιο αυστηρά τα άτομα που σας προσεγγίζουν.