member of

Η τσιπούρα και το λαβράκι ιχθυοκαλλιέργειας που είναι πλούσια σε EPA και DHA ωμέγα-3 πολυακόρεστα λιπαρά οξέα αποδεδειγμένα, στο πλαίσιο μιας ισορροπημένης διατροφής, κάνουν καλό στην καρδιά

Την Τρίτη 14 Ιουνίου 2011 πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία με την συμμετοχή του Υπουργού Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας Γιάννη Διαμαντίδη εκδήλωση με θέμα την παρουσίαση της επιστημονικής γνωμοδότησης της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Ασφάλειας των Τροφίμων (European Food Safety Authority – EFSA) για τις ωφέλειες στην υγεία της καρδιάς από την κατανάλωση EPA και DHA ωμέγα-3 πολυακόρεστων λιπαρών οξέων στο πλαίσιο μιας ισορροπημένης διατροφής.