member of

Τα νέα της EVAL

image0024η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ EVAL POINT

 H EVAL Ε.Γ. ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ ΑΒΕΕ διοργάνωσε για 4η συνεχόμενη χρονιά την Συνάντηση του Δικτύου EVAL POINT& EVAL OUTBOARD.

Παραβρέθηκαν τα μέλη του Δικτύου και έγινε η κοπή της πίτας για την νέα χρονιά.

Πραγματοποιήθηκε :

-Ανασκόπηση των ενεργειών του 2012

– Επισκόπηση της αγοράς υπό το πρίσμα των ειδικών οικονομικών συνθηκών

– Παρουσίαση προτάσεων για το 2013

– Παρουσίαση των νέων προωθητικών ενεργειών

-Παρουσίαση των νέων προϊόντων της EVAL

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της EVAL κ. Ευάγγελος Βαλλιανάτος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι : “Η EVAL στηρίζει και στηρίζεται στους συνεργάτες της σε μια κοινή προσπάθεια ώστε μέσα στο οικονομικό τοπίο που έχει δημιουργηθεί να εξυπηρετείται ο κάθε πελάτης με ακόμη μεγαλύτερο επαγγελματισμό και συνέπεια.»

Η EVAL δραστηριοποιείται 37 χρόνια στον χώρο των ναυτιλιακών ειδών και αξεσουάρ σκαφών τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Αναπτύσσει το δίκτυο των συνεργατών EVAL POINT& EVAL OUTBOARD με μεγάλη δυναμική.

Τα οφέλη της συνεργασίας κάθε μέλους του Δικτύου EVAL POINT & EVAL OUTBOARD είναι η ένταξη στο σύστημα χωρίς αρχικό δικαίωμα εισόδου, η χρήση του σήματος EVAL, η προτεραιότητα και η άμεση εξυπηρέτηση, το marketing, η διαφήμιση, οι προωθητικές ενέργειες καθώς και η συνεχής υποστήριξη μέσα από μία εξειδικευμένη ομάδα της εταιρείας.

eval point meeting 2013 X

ΝΤΙΖΕΣ ΤΙΜΟΝΙΟΥ & ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΩΝ PRETECH

Η EVAL Ε.Γ. ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ ΑΒΕΕ διαθέτει στην γκάμα της τις αξιόπιστες και ανθεκτικές ντίζες τιμονιών και χειριστηρίων της PRETECH.

Οι ΝΤΙΖΕΣ ΤΙΜΟΝΙΟΥ PRETECH ονομάζονται steerflex και έχουν έναν μοναδικό καινοτόμο σχεδιασμό του πυρήνα τους που αποτελείται από ένα σύστημα δύο μερών. Μόνο το κινούμενο μέρος του πυρήνα είναι συσπειρωμένο και ο υπόλοιπος είναι ελικοειδής επενδυμένος με νάιλον σύρμα. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται ουσιαστική μείωση τριβής, βελτιωμένη απόκριση, αυξημένη αντοχή και σημαντικά μειωμένο ποσοστό διάβρωσης.

PRETECH ζνβΨΧμ νβεθζβθξ

Οι ντίζες τιμονιού συνδυάζονται με τους ΚΛΩΒΟΥ ΤΙΜΟΝΙΟΥ PRETECH οι οποίοι παρέχουν ομαλότερη λειτουργία και μεγαλύτερη ενίσχυση, εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση με το σύστημα «ΕΖ Clip». Μέγιστη απόδοση με τις 3,8 περιστροφές. Είναι συμπαγείς και κατασκευασμένοι βάση των προδιαγραφών A.B.Y.C. , N.M.M.A. και IMCI (CE). Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε σκάφη έως 25ft (7,5 m) και για μέγιστη διάμετρος βολάν 16’’ (40,6cm).

 Οι ΝΤΙΖΕΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ της PRETECH maxflex είναι κατασκευασμένες με νέα πρωτοποριακή τεχνολογία που επιτυγχάνει μέγιστη απόδοση και μείωση του σκορτσαρίσματος.

Μεγιστοποιεί την αποδοτικότητα της ντίζας καθώς μειώνει κατά 50% την επιφάνεια επαφής του πυρήνα της με την εσωτερική επένδυση όταν ασκείται και η παραμικρή δύναμη με αποτέλεσμα τη μείωση του σκορτσαρίσματος ακόμα και στην πιο μικρή κίνηση.

 Οι ντίζες χειριστηρίου maxflex κατέχουν τον πρωτοποριακό σχεδιασμό εσωτερικού πυρήνα με επένδυση που έχει :

–          ατσάλινη γυριστή κατασκευή σύρματος , εξαιρετικά ανθεκτικό στις υψηλές θερμοκρασίες που δημιουργούνται λόγω τριβής.

–          εξωτερικό περίβλημα από Εξαιρετικά ανθεκτικό HDPE (High-Density Polyethylene – Υψηλής Πυκνότητας Πολυαιθυλένιο) με προστασία UV ανθεκτικό στο θαλασσινό νερό , χημικά, πετρέλαιο και λάδια αλλά και σε οποιοδήποτε φυσικό στοιχείο.

–          κατασκευή που υπερβαίνει όλες τις Βιομηχανικές και Ναυτιλιακές προδιαγραφές

–          Εξασφαλισμένη εφ’ όρου ζωής λίπανση και σφράγισμα.

–          πυρήνα με Νάιλον επένδυση για μέγιστη απόδοση και μεγάλη διάρκεια ζωής. Ο Αριθμός των Συρμάτων στον πυρήνα είναι 16ea με γυριστή και θερμική εφαρμογή.

–          σύρματα περιβλήματος 18ea Υψηλής αντοχής για απόλυτη αντοχή και απόδοση

PRETECH ζνβΨΧμ πΧβκβμνΩκβσζ

Η ευρεία γκάμα των ντιζών τιμονιού και χειριστηρίων PRETECH είναι διαθέσιμη στα εξειδικευμένα καταστήματα ναυτιλιακών ειδών σε όλη την Ελλάδα και στα εξειδικευμένα EVAL Points.

Πληροφορίες EVAL Ε. Γ. Βαλλιανάτος, www.eval.gr E-mail : sales@eval.gr“>sales@eval.gr Τηλ. 210 55 90 872, Φαξ. 210 55 90 871.